ΑΘΗΝΑ
06:08
|
28.04.2024
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ από ομάδα κουκουλοφόρων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ από ομάδα κουκουλοφόρων, σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης (11/1).

Οι πρώτες αναφορές λένε ότι ο καθηγητής, ο οποίος δέχτηκε την επίθεση, φέρεται μιλώντας στους αστυνομικούς, να συνδέει την επίθεση με μια εκκρεμή δικαστική έρευνα σε βάρος ενός συναδέρφου του. Πρόκειται για μια διαδικασία, στην οποία ο καθηγητής είναι μάρτυρας κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η υπόθεση αφορά σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και ένα ιδιαίτερα σύνθετο θέμα που απασχολεί την πανεπιστημιακή κοινότητα και για την οποία έχουν ενημερωθεί τόσο οι δικαστικές αρχές, όσο και κυβερνητικά στελέχη. Αυτό φαίνεται να έχει αναφέρει ατύπως ο καθηγητής στην πρώτη επικοινωνία με τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, άπαντες περιμένουν την επίσημη κατάθεση του καθηγητή, ούτως ώστε να εξεταστούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης, προκειμένου να δουν αν μπορεί η επίθεση να συνδέεται με την εν λόγω υπόθεση, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Εν τω μεταξύ, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το σημερινό περιστατικό της ΑΣΟΕΕ. Τα αδικήματα που θα αναζητηθούν στο πλαίσιο της έρευνας, είναι μεταξύ άλλων, η τυχόν τέλεση των αξιόποινων πράξεων της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Πηγές: Το Βήμα, Mega TV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα