ΑΘΗΝΑ
09:03
|
28.04.2024
Κινέζα «εγκλωβίστηκε» στο σπίτι του άνδρα με τον οποίο είχε βγει «ραντεβού στα τυφλά» και το ειδύλλιο κυλά αργά και βασανιστικά, αλλά τουλάχιστον έγινε viral.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όταν οι αρχές της πόλης Zhengzhou στην κεντρική Κίνα ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα την επιβολή ενός νέου ξαφνικού λοκντάουν λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορονοϊού, μια Κινέζα, γνωστή μόνο με το επώνυμό της ως Γουάνγκ, βρισκόταν στο σπίτι ενός άνδρα με τον οποίο είχε βγει «ραντεβού στα τυφλά». Και από το ρομαντικό δείπνο βρέθηκε σε καραντίνα και εγκλωβισμένη στο σπίτι ενός αγνώστου!

«Όταν πήγα στην Zhengzhou με σκοπό να κάτσω μία εβδομάδα ήδη υπήρχε έξαρση κρουσμάτων. Ξαφνικά η κοινότητα του ‘ραντεβού’ μου μπήκε σε λοκντάουν και δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι του», δήλωσε η Γουάνγκ στην ιστοσελίδα με έδρα τη Σαγκάη «The Paper». Η ίδια εξήγησε ότι είχε πάει στην πόλη για να συναντήσει πιθανούς μνηστήρες.

«Τα χρόνια περνούν και γερνώ. Η οικογένειά μου ανέλαβε να με συστήσει σε δέκα πιθανούς μνηστήρες. Το πέμπτο ραντεβού στα τυφλά ήθελε να μου επιδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες και με προσκάλεσε για δείπνο στο σπίτι του». Κολλημένη τώρα στο σπίτι του τύπου η Γουάνγκ άρχισε να ποστάρει βίντεο με το πώς περνάει τις ώρες της στην καραντίνα του επίδοξου εραστή και έγινε η ίδια viral μέσα από τα social media. Στα δημοφιλή βιντεάκια το «ραντεβού» της μαγειρεύει, κάνει τις δουλειές του σπιτιού, τηλεργάζεται ενώ η Γουάνγκ κάθεται και τον κοιτά ή κοιμάται.

Τα σχετικά χάσταγκ από την καραντίνα με το ραντεβού στα τυφλά έχουν ξεπεράσει τις έξι εκατομμύρια θεάσεις. Το ειδύλλιο πάντως δεν ευοδώθηκε. Όπως λέει η Κινέζα την επόμενη φορά θα φροντίσει να βρει κάποιον πιο ομιλητικό τύπο. «Πέρα από το γεγονός ότι κάθεται αμίλητος σαν κούκλα βιτρίνας ο τύπος δεν είναι κακός. Η μαγειρική του είναι μέτριας ποιότητας αλλά τουλάχιστον είναι πρόθυμος να μαγειρεύει και αυτό είναι καλό», πρόσθεσε η Γουάνγκ στο «The Paper». Τέλος, διευκρίνισε ότι η ξαφνική προβολή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έχει κάπως τρομάξει και αποφάσισε να κατεβάσει όλα τα βίντεο με το «ραντεβού» της και την κοινή τους καραντίνα.   

Την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Zhengzhou είχαν καταγραφεί περισσότερα από 100 κρούσματα της παραλλαγής «Όμικρον» και «Δέλτα» του νέου κορονοϊού. Τουλάχιστον τρεις πόλεις της Κίνας, συμπεριλαμβανομένης της Xi’an, έχουν τεθεί σε λοκντάουν.

Συνολικά αυτή τη στιγμή στην Κίνα βρίσκονται σε καραντίνα τουλάχιστον 14 εκατομμύρια πολίτες. Τα αιφνιδιαστικά και παρατεταμένα λοκντάουν έχουν δημιουργήσει προβλήματα, καθώς άνθρωποι βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωποι με τον εγκλεισμό σε τυχαία τοποθεσία, με τυχαία, ενδεχομένως πρόσωπα και χωρίς επαρκή, πολλές φορές, εξοπλισμό επιβίωσης.

Πηγή: Al Jazeera

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινό ωράριο: Ανοικτά τα μαγαζιά, σήμερα Κυριακή

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγώνων για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Ο καιρός σήμερα: Λιακάδα με λίγες τοπικές νεφώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα