ΑΘΗΝΑ
14:34
|
27.04.2024
Η εμφάνιση του Ιωάννη Κασουλίδη γίνεται λίγες μέρες μετά το αμερικανικό non paper που κάνει στάχτη τα σχέδια αγωγού East Med.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια και διευρυμένες διαβουλεύσεις, παρουσία υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των δύο υπουργείων Εξωτερικών, θα έχει αύριο το πρωί στην Αθήνα ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννης Κασουλίδης μετά την πρόσφατη παραίτηση του προκατόχου του, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η ατζέντα της συνάντησης Δένδια-Κασουλίδη

Πληροφορίες του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρουν ότι επί τάπητος θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η περαιτέρω εμβάθυνσή τους αλλά και περιφερειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (ιδιαίτερα μετά το μπλόκο των ΗΠΑ στα σχέδια για τον αγωγό φυσικού αερίου East Med), τα τριμερή, τετραμερή και πολυμελή σχήματα περιφερειακής συνεργασίας.

Μετά τις επαφές στο υπουργείο Εξωτερικών ο 73χρονος υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Κρεμλίνο: Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για συνομιλίες με το Κίεβο αυτή τη στιγμή

Θάνατος Ναβάλνι: Δεν βρίσκουν στοιχεία για ευθύνες Πούτιν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα