ΑΘΗΝΑ
22:53
|
27.04.2024
Αναβάλλεταικαι η σημερινή ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και όλη την αυριανή ημέρα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Οι πολίτες θα μπορούν να προγραμματίσουν εκ νέου και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Επίσης λόγω καιρού, αναβάλλεται η σημερινή ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της νόσου Covid-19.

Αλλαγές ανακοίνωσε, ήδη από χθες και ο Μάριος Θεμιστοκλέους σε ημερομηνίες εμβολιασμών παιδιών που είχαν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Mega Eμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας γνωστοποίησε αναλυτικά ότι λόγω της κακοκαιρίας οι εμβολιασμοί παιδιών που έχουν προγραμματιστεί σήμερα Δευτέρα 24/1 και αύριοΤρίτη 25/1 θα πραγματοποιηθούν 27/1 και 28/1, αντίστοιχα στο ίδιο εμβολιαστικό κέντρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Ξεκινούν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για 3 μορφές καρκίνου και καρδιαγγειακά νοσήματα

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα