ΑΘΗΝΑ
16:34
|
13.06.2026
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα πάρτι που έγιναν στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα πάρτι που έγιναν στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, και στα οποία φέρεται να συμμετείχε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον.

Η αξιωματικός Κρεσίντα Ντικ είπε ότι η αστυνομία θα εξετάσει «πιθανές παραβιάσεις των κανονισμών για τον Covid-19» στην πρωθυπουργική οικία, αλλά και σε ολόκληρο το Whitehall τα τελευταία δύο χρόνια.

Πρόσθεσε επίσης ότι η αστυνομία θα «εφαρμόσει τον νόμο χωρίς φόβο ή εύνοια» και θα παράσχει ενημερώσεις «σε σημαντικά σημεία» της έρευνας.

Η είδηση έρχεται μετά από νέες καταγγελίες που ήρθαν στο φως σχετικά με μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα γενέθλια του πρωθυπουργού, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου στις 19 Ιουνίου 2020.

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΛΔ Κονγκό: Συγκρούσεις σε διαδήλωση κατά της παράτασης της προεδρικής θητείας

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα