ΑΘΗΝΑ
08:15
|
28.04.2024
Η Συγγρού θα παραμείνει αύριο ως το μεσημέρι κλειστή από το ύψος της Φραντζή,όπως επίσης και η λεωφόρος Αμαλίας και η οδός Φιλελλήνων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε άλλα αίτια και όχι σε διαρροή φυσικού αερίου οφείλεται η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε γύρω στις 7.00 σήμερα το πρωί σε κτίριο της λεωφόρου Συγγρού 3. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η έρευνα τεχνικών της Εταιρίας Διανομή Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής καθώς όπως διαπίστωσαν το κτίριο δεν ήταν συνδεδεμένο με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Κλειστή η Συγγρού ως το μεσημέρι αύριο

Σε κάθε περίπτωση η λεωφόρος θα δοθεί στην κυκλοφορία οχημάτων και πάλι μετά το μεσημέρι καθώς ως τότε θα παραμείνει κλειστή από το ύψος της Φραντζή στον Νέο Κόσμο όπως επίσης και η λεωφόρος Αμαλίας και η οδός Φιλελλήνων προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα συντρίμμια από τις καταστροφές που προκάλεσε το ισχυρό ωστικό κύμα σε δεκάδες κτίρια και αυτοκίνητα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας νωρίτερα σε δημοσιογράφους τόνιζαν πως από καθαρή τύχη και χάρη στη συγκυρία της κακοκαιρίας δεν θρηνήσαμε δεκάδες (ίσως και πάνω από 100) θύματα, κάτι που θα συνέβαινε εάν η έκρηξη γινόταν μία συνηθισμένη εργάσιμη μέρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα