ΑΘΗΝΑ
09:41
|
28.04.2024
Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ χτύπησε στο κεφάλι μετά από πτώση από το αμαξίδιο της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας νοσηλεύεται η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., Μαριέττα Γιαννάκου, μετά την πτώση από το αναπηρικό της αμαξίδιο και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. 

Η κ. Γιαννάκου, η οποία πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, χτύπησε στο κεφάλι όταν έπεσε από το αμαξίδιο, όπως μετέδωσε το Mega, με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται στη συνέχεια και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί εντόπισαν αιμάτωμα. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, η γαλάζια βουλευτής κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Τον περασμένο Ιούνιο η Μαριέττα Γιαννάκου είχε νοσηλευτεί ξανά στο 251 ΓΝΑ, καθώς είχε αισθανθεί δύσπνοια κατά τη διάρκεια των διακοπών της, ενώ τέλη Σεπτεμβρίου νόσησε με νέο κορονοϊό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και υποχρεώθηκε να παραμείνει σε καραντίνα.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση στην κ. Γιαννάκου κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα