ΑΘΗΝΑ
19:52
|
27.04.2024
Νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό ένας 24χρονος μετανάστης στη Βραζιλία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό ένας 24χρονος μετανάστης στη Βραζιλία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Η Αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία ερευνά τη δολοφονία ενός νεαρού μετανάστη, ο οποίος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Ο 24χρονος Μοΐζ Καμπαγκάμπε πέθανε τη νύχτα της 24ης Ιανουαρίου στο μπαρ όπου εργαζόταν, σύμφωνα με όσα έχει γνωστοποιήσει η οικογένειά του αλλά και η Αστυνομία.

Το θύμα διέμενε στη Βραζιλία από το 2011, όταν είχε διαφύγει από τις συρράξεις στη χώρα του, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

«Ήθελε τα χρήματά του και δεν ήθελαν να τον πληρώσουν. Τότε άρχισε η διαφωνία. Ο υπεύθυνος πήρε ένα ξύλο για τον χτυπήσει. Εκείνος (σ.σ. το θύμα) έπιασε μία καρέκλα για να αμυνθεί» είπε ο αδελφός του, Σάμι Καμπαγκάμπε, στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ίδιος επεσήμανε πως η Αστυνομία τούς έδειξε τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που φαίνεται ο υπεύθυνος του καταστήματος και οι άλλοι δράστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι τρία τα άτομα που τον ξυλοκόπησαν, ενώ κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης χρησιμοποιήθηκε μέχρι και ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή στη Βραζιλία, με τον δήμαρχο του Ρίο, Eντουάρντο Παές, να κάνει λόγο για μία «απαράδεκτη και αποκρουστική» δολοφονία. Ο ίδιος εκτίμησε πως οι δράστες θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγές: BBC, Africanews, AFP

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα