ΑΘΗΝΑ
02:39
|
12.06.2026
«Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, παρήλθε ανεπιστρεπτί», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, που υποδυόταν πως είχε μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα, παρήλθε ανεπιστρεπτί. Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων», τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ζήτημα της ακρίβειας.

«Έχουμε παράσχει και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη στις επιχειρήσεις και το εισόδημα των πολιτών και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις» προσθέτει ο κ. Οικονόμου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συμφωνία με το Ιράν ακόμη και εντός Σαββατοκύριακου αναγγέλλει ο Τραμπ (upd)

Οικονομικές και ενεργειακές προκλήσεις για το μέλλον βλέπει ο Πιερρακάκης στο Eurogroup

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για κανάλια περιφερειακής εμβέλειας

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 για Τουρκία, οικονομία, Μέση Ανατολή και ΟΠΕΚΕΠΕ (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα