ΑΘΗΝΑ
19:30
|
27.04.2024
«Συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα για την επιβίωση, που για ακόμα μία φορά δίνετε, στέλνοντας μήνυμα συνεχούς κι ανυποχώρητης αγωνιστικής αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη συγκέντρωση λαϊκής συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα που πραγματοποιούν οι αγρότες στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο της Νίκαιας – σημείο αναφοράς των κινητοποιήσεων – και προχωρούν σε συμβολικό αποκλεισμό της ΠΑΘΕ.

Η Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκου της Νίκαιας απευθύνει κάλεσμα για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και χαιρετίζει τους χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας και όλης της χώρας, που βγήκαν, για άλλη μία φορά στους δρόμους, διεκδικώντας αγωνιστικά την ικανοποίηση αιτημάτων που αφορούν στην ίδια την επιβίωση τους.

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης

Τον αγώνα των αγροτών χαιρετίζουν με ανακοινώσεις συμπαράστασης το Εργατικό Κέντρο Λάρισας: «Συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα σας για την επιβίωση που για ακόμα μία φορά δίνετε, στέλνοντας μήνυμα συνεχούς κι ανυποχώρητης αγωνιστικής αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική».

This image has an empty alt attribute; its file name is farmers_-_tirnavos_0.png

Επίσης, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και η Προοδευτική Κίνηση Αγροτών (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, η οποία χαρακτηρίζει «ανεπαρκείς και εκτός πραγματικότητας όλες αυτές τις εξαγγελίες. Όχι απλά εμπαίζουν τον αγροτικό κόσμο, ο οποίος αγωνιά για το μέλλον των ιδίων και της υπαίθρου, αλλά αποδεικνύουν περίτρανα ότι όσοι λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις, δεν είναι μόνο τελείως άσχετοι, αλλά δυστυχώς είναι και επικίνδυνοι για τους αγρότες». «Προσχηματικά και αναποτελεσματικά τα μέτρα της Ν.Δ. για τους αγρότες», τονίζει και το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Π.Ε Λάρισας, μπλόκα αγροτών έχουν στηθεί στην είσοδο του Τυρνάβου, στο Γερακάρι Αγιάς και στα Δελέρια.

Κάλεσμα προς τους αγρότες του Τυρνάβου και τους συμπαραστάτες φορείς, προκειμένου να συμμετάσχουν με τα οχήματά τους στο κομβόι προς το μπλόκο της Νίκαιας, ώστε να δηλώσουν «με τη φυσική τους παρουσία την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν την κυβερνητική καταστολή», απηύθυνε ο τοπικός αγροτικός σύλλογος, μετά τη χθεσινή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συμβολική διαμαρτυρία με κλείσιμο της Εθνικής Οδού Λαρίσης – Κοζάνης.

Larissanet OnlineNewspaper

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα