ΑΘΗΝΑ
02:21
|
22.05.2024
Συνάντηση με τη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων Eurobank Ταχ. Ταμιευτηρίου είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνάντηση με τη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων Eurobank Ταχ. Ταμιευτηρίου, μετά από αίτημά τους και ενόψει του κλεισίματος 25 καταστημάτων που προωθεί η διοίκηση της τράπεζας, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ) αποτελούμενη από τον Αλέκο Φλαμπουράρη, υπεύθυνο της Κ.Ο. για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχη Εργασίας και τους Χρήστο Γιαμπουράνη και Γιώτα Λαζαροπούλου, στελέχη του Συνδικαλιστικού και Εργατικού τμήματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσαν την «αμέριστη κι ολόπλευρη» υποστήριξη προς τους εργαζόμενους.

Ανέδειξαν την ανάγκη «το τραπεζικό σύστημα να παίξει τον πραγματικό, αναπτυξιακό του ρόλο, χρηματοδοτώντας την πραγματική οικονομία, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κι όχι μόνο τους μεγάλους ομίλους».

Ανέφεραν, επίσης, «τη σκόπιμη έλλειψη ελέγχου και παρέμβασης από την κυβέρνηση της ΝΔ, προς τις διοικήσεις των τραπεζών, διότι στην ουσία υποστηρίζει τις επιλογές τους οι οποίες καταπατούν τα εργασιακά δικαιώματα, αξιοποιώντας το νόμο Χατζηδάκη που πλήττει τους εργαζόμενους κι απαξίωσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, πλήττουν την οικονομία, τις τοπικές κοινωνίες και τον ανταγωνισμό με τη συνεχή συρρίκνωση του δικτύου και αξιοποιούν τον απαραίτητο ψηφιακό μετασχηματισμό σε βάρος των εργαζομένων και των πολιτών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα συνεχίζει να διεκδικεί ένα τραπεζικό σύστημα προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Απειλεί να μην υπογράψει τα μνημόνια των Πρεσπών ο Μητσοτάκης

ΛΔ Κονγκό: Αμερικανοί μεταξύ των υπόπτων για απόπειρα πραξικοπήματος

Βόρεια Μακεδονία: Η πρόεδρος αφαίρεσε την ονομασία της χώρας από την επίσημη ιστοσελίδα

Διακήρυξη χωρών και εταιριών στη Σεούλ για την ασφάλεια Τεχνητής Νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα