ΑΘΗΝΑ
18:19
|
17.06.2026
Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή έναν 34χρονο που χτύπησε βάναυσα την γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Ικτίνου στην περιοχή της Αγυιάς. Η γυναίκα παρά την άσχημη κατάστασή της κατάφερε να σβήσει την φωτιά, ωστόσο είχε ειδοποιηθεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στη συνέχεια η γυναίκα του υπέβαλλε μήνυση.

Ο δράστης συνελήφθη νωρίς το πρωί όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι άνδρες της Αστυνομίας τον εντόπισαν στην περιοχή του Ρίου και άμεσα προχώρησαν στη σύλληψή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λαγοκέφαλος: Αυξάνεται ο πληθυσμός του τοξικού ψαριού στις ελληνικές θάλασσες-Οδηγίες σε περίπτωση  τραυματισμού από δάγκωμά του

Κανένα μέρος του ψαριού δεν θεωρείται ασφαλές για κατανάλωση. Οδηγίες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την αντιμετώπιση δαγκώματος από λαγοκέφαλο.

Πανελλαδική απεργία οικοδόμων στις 24 Ιουνίου-«Τέρμα τα ψέματα, λύσεις και συγκεκριμένες πράξεις»

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ομοσπονδία Οικοδόμων, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις με φόντο τα οξυμένα προβλήματα, τα εργατικά ατυχήματα και την κλοπή των ενσήμων.
ΣΥΝΑΦΗ

Συλλήψεις 7 ατόμων για κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικών καναλιών

Σε τεστ για χρήση ναρκωτικών θα υποβάλλονται υπουργοί στη Γαλλία

Πρόκληση η πλατφόρμα posokanei για τον λαό, λέει το ΚΚΕ

Ζαχάροβα: Το καθεστώς του Κιέβου στοχοποιεί παιδιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα