ΑΘΗΝΑ
19:52
|
21.09.2024
Η Μόσχα καθιστά υπεύθυνες όσες χώρες στείλουν στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία και θα χρησιμοποιηθεί σε βάρος ρωσικών δυνάμεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αντίποινα προειδοποιεί απόψε την ΕΕ το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή το μπαράζ κυρώσεων που ανακοίνωσε τα τελευταία 24ωρα σε βάρος της Μόσχας.

Σε ανακοίνωσή του διεμήνυσε πως οι κυρώσεις της ΕΕ δεν θα μείνουν χωρίς «σκληρή» απάντηση.

Αλλά δίκτυα μεταδίδουν πως η Μόσχα καθιστά υπεύθυνες όσες χώρες στείλουν στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία που θα χρησιμοποιηθεί σε βάρος ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων επικαλούμενα πληροφορίες της ιστοσελίδας The Spectator Index.

Πούτιν: Αυτοκρατορία των ψεμάτων η Δύση

Σε δηλώσεις που έκανε αργότερα απόψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αποκάλεσε τη Δύση «αυτοκρατορία των ψεμάτων» με αφορμή το μπαράζ κυρώσεων που άσκησαν οι ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες σε βάρος της Μόσχας.

«Σας προσκάλεσα να συζητήσουμε οικονομικά και χρηματοπιστωτικά ζητήματα… έχοντας υπόψη τις κυρώσεις της λεγόμενης δυτικής κοινότητας, μία αυτοκρατορία ψεμάτων, που προσπαθεί να τις εφαρμόσει στη χώρα μας».

Απέλαση Ρώσων διπλωματών από τις ΗΠΑ

Απόψε διπλωματικές πηγές στην έδρα του ΟΗΕ ανέφραν πως η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να απελάσει 12 Ρώσους διπλωμάτες της αποστολής στα Ηνωμένα Έθνη με διορία ως τις 7 Μαρτίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Χεζμπολάχ: Νέο μπαράζ ρουκετών κατά του Ισραήλ

Αξιωματούχος της Fed: Πρόωρη δήλωση νίκης η μείωση των επιτοκίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα