ΑΘΗΝΑ
05:20
|
23.09.2024
Η νεαρή κοπέλα που έχει συγκινήσει, παίζει με το βιολί της το ουκρανικό τραγούδι «Nich Yaka Misyachna (what a moonlit night)».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Ουκρανοί ζουν υπόγεια λόγω των συνεχών βομβαρδισμών από τις ρωσικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν εισχωρήσει βαθιά στη χώρα. Ένα συγκινητικό βίντεο εμφανίστηκε από την πληγείσα χώρα, το οποίο δείχνει μια βιολονίστα να παίζει σε ένα καταφύγιο βομβών εν μέσω των επιθέσεων.

Το βίντεο έχει συγκινήσει τους χρήστες στα social media, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι η νεαρή κοπέλα παίζει το ουκρανικό τραγούδι «Nich Yaka Misyachna (what a moonlit night)».

Πρόκειται για ένα ακόμη βίντεο, που φανερώνει πώς οι Ουκρανοί ξεπερνούν τον φόβο των βομβαρδισμών και ζουν τη ζωή τους. Πριν από λίγες μέρες, ένα κορίτσι έπαιζε τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας με ένα φλάουτο σε ένα καταφύγιο βομβών κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Lysychansk και έγινε αμέσως viral.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλούν το βίντεο της βιολονίστας «δυνατό», ενώ έχει προβληθεί 1,3 εκατομμύρια φορές στο Twitter.

«Αυτό με κάνει να κλαίω», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. Ο χρήστης του Reddit είπε: «Δείχνει την αντοχή του ανθρώπινου πνεύματος».

Επαινώντας τις προσπάθειες της νεαρής βιολονίστας, ένας χρήστης από την Ουκρανία σχολίασε: “Τους ταλαντούχους ανθρώπους μας δεν θα τους σπάσει ποτέ κανείς!”

Πηγή: NDTV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Σύλληψη 10χρονου αγοριού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης

«Λυδία Λίθος» στην ενότητα της Αριστεράς η πρόταση καθαίρεσης του Μακρόν

Μεξικό: Δεκάδες νεκροί καθώς φατρίες μάχονται για τον έλεγχο του καρτέλ της Σιναλόα

Ο Λίβανος ανακοίνωσε τρεις νεκρούς από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα