ΑΘΗΝΑ
06:34
|
06.05.2024
Αύριο, νωρίς το πρωί, θα απαγορευθεί η είσοδος των βαρέων οχημάτων στην Αττική, δίχως να αποκλείονται και επιπρόσθετα μέτρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρή σύσταση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων σε περιοχές της χώρας που πλήττονται από το κύμα κακοκαιρίας «Φίλιππος» ιδιαίτερα αύριο όπου το φαινόμενο αναμένεται να είναι σε έξαρση από νωρίς το πρωί απηύθυνε το απόγευμα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης.

Προειδοποίησε ότι το κύμα κρύου και χιονόπτωσης αναμένεται να κατέβει προς τη βορειοδυτική Στερεά και την Αττική όπου θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή λόγω του μεγάλου πληθυσμού. Απηύθυνε έκκληση στους οδηγούς των περιοχών που θα υποδεχθούν τον «Φίλιππο» να έχουν πρόχειρες χιονοαλυσίδες και χιονοκουβέρτες και να ξέρουν να τις τοποθετούν προκειμένου να αποφευχθούν τα πρόσφατα προβλήματα που καταγράφηκαν στον νομό Αττικής με το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Αύριο, νωρίς το πρωί θα απαγορευθεί η είσοδος των βαρέων οχημάτων στην Αττική ενώ κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις, πιθανώς και σε σχέση με τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Συγκοινωνίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 228 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στην Κένυα

ΗΠΑ: Αναμένεται το πιο θερμό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετίων

Το Πακιστάν καταγράφει τον «πιο βροχερό Απρίλιο» εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα