ΑΘΗΝΑ
08:12
|
04.05.2024
Τι δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Εορδαίας στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Δυτική Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Είναι μεγάλη υποκρισία αυτά που είπε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί καθώς βλέπουν ότι η οικονομία έχει αντοχές για τους λίγους επιχειρηματικούς ομίλους και όταν πρόκειται να μιλήσει για τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα τότε η οικονομία δεν έχει αντοχές», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από την Πτολεμαΐδα σχολιάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι χρειάζεται άμεση κατάργηση του ΦΠΑ και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, προστασία του εισοδήματος με αυξήσεις μισθών εδώ και τώρα.  Επίσης χαρακτήρισε την απολιγνιτοποίηση εγκληματική πολιτική όλων των κυβερνήσεων.

Η δήλωση Κουτσούμπα έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Δυτική Ελλάδα.  Στις επιπτώσεις από την απολιγνιτοποίηση αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, επισημαίνοντας ότι θα έχει αρνητικό αποτύπωμα στην περιοχή. Πρόσθεσε ότι οι εξελίξεις με την ακρίβεια και ο πόλεμος την Ουκρανία αποδεικνύουν ότι ο λιγνίτης είναι πολύτιμος και θα πρέπει να συνεχιστεί η αξιοποίησή του.

Επίσης αναφέρθηκε στις ελλείψεις προσωπικού και στην υποχρηματοδότηση του δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο για την σημερινή συνάντηση με ξένους ηγέτες

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα