ΑΘΗΝΑ
07:27
|
30.09.2024
Οι υποδομές της Τουρκίας βελτιώθηκαν και οι επενδύσεις αυξήθηκαν, λέει ο Ερντογάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Όλα καλά καμωμένα» τα βρήκε απόψε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε σύνοδο στελεχών του κυβερνώντος «Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» (ΑΚΡ) στη Άγκυρα.

Σε ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας που επικαλείται την κεντρική ομιλία που έβγαλε ο Ρ.Τ. Ερντογάν ενώπιον πρώην βουλευτών και επικεφαλής του κόμματος στην περιφέρεια, αναφέρεται πως υποστήριξε ότι αφότου ανέβηκε στην εξουσία το κόμμα του βρέθηκε μπροστά σε χρόνια παραμέληση των υποδομών της χώρας σε διάφορους τομείς με επιπτώσεις αισθητές «σε κάθε τομέα της ζωής».

Υποστήριξε ότι χάρη στις ικανότητες και την αποτελεσματική διαχείριση της εξουσίας από το ΑΚΡ τα βασικά προβλήματα αντιμετωπίστηκαν με «προγραμματισμό και σχέδια» σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ισχυρίστηκε δε ότι έτσι βελτιώθηκαν σχέδια και υπηρεσίες «τρεις, πέντε και 10 φορές περισσότερα από όσα είχαν να γίνουν από γενέσεως της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Κατέληξε δε λέγοντας πως με το πέρασμα των χρόνων, οι υποδομές της Τουρκίας βελτιώθηκαν, οι επενδύσεις, η παραγωγή, η απασχόληση και οι εξαγωγές «αυξήθηκαν επίσης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χασάν Νασράλα: Μετά τον «ηρωικό» θάνατο ενός ηγέτη

Δήλωση Υεμένης για πλήγμα στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κατά την προσγείωση του Νετανιάχου

Ο πασιφιστής επαναστάτης των βοηθητικών προβλημάτων

Κασσσελάκης: Δεν ήλθε το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα