ΑΘΗΝΑ
21:18
|
27.04.2024
Αυξημένη από νωρίς η κίνηση στις εθνικές οδούς, και στα δύο ρεύματα του Κηφισού αλλά και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συμφόρεση στην εθνική και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας παρατηρείται από νωρίς το απόγευμα γεγονός που ερμηνεύεται σαν ένδειξη της πρώτης εαρινής μαζικής εξόδου λόγω του τριημέρου που ξεκινά από αύριο, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Πολύ επιβαρυμένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στα δύο ρεύματα του Κηφισού ιδιαίτερα μεταξύ Μοσχάτου και Νέας Φιλαδέλφειας), στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Πανεπιστημίου. 

kifisos-arthro

Η ΕΛ.ΑΣ έχει ανακοινώσει έκτακτα μέτρα για το τριήμερο δίνοντας εντολή για αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο στο προσωπικό όσο και στα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, από σήμερα, 24 Μαρτίου έως την Κυριακή 27 Μαρτίου, με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Κίνηση στους δρόμους - Με προβλήματα η κυκλοφορία [Χάρτης] | in.gr

Τα μέτρα της ΕΛΑΣ για τις εθνικές οδούς ισχύουν από σήμερα.

Ειδικότερα, κατά περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στις εθνικές οδούς.

Για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση ισχύει από σήμερα, στις 16:00 έως τις 22:00 και αύριο, Παρασκευή (25/3) από ώρα 08:00 έως 13:00.

Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση ισχύει από την Κυριακή (27/3), μεταξύ 16:00 και 22:00.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα