ΑΘΗΝΑ
14:13
|
10.10.2024
Όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Σάμου έχουν τεθεί σε γενική επιφυλακή, ενώ έρχονται ενισχύσεις από τον Πειραιά ακτοπλοϊκώς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε τρία μέτωπα μαίνεται πλέον η πυρκαγιά που σημειώθηκε αργά σήμερα το μεσημέρι στη μονή Βροντά, κοντά στο χωριό Βουρλιώτες της ανατολικής Σάμου, το οποίο και εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους.

Νεότερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει πως στον τόπο της φωτιάς επιχειρούν πλέον 49 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, 3 Α/Φ και 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό, ενώ μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Πειραιά 14 πυροσβέστες με 7 επιπλέον οχήματα για ενίσχυση.

Συνδρομή παρέχουν 40 εθελοντές πυροσβέστες από παρακείμενα χωριά, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ. Όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Σάμου έχουν τεθεί σε γενική επιφυλακή, ενώ έρχονται ενισχύσεις από τον Πειραιά ακτοπλοϊκώς.

Σύμφωνα με την σαμιώτικη ειδησεογραφική ιστοσελίδα Samos24.gr, όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Σάμου έχουν τεθεί σε γενική επιφυλακή.

Νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ένας 80χρονος που είχε τεθεί υπό κράτηση ως υπαίτιος πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το διαχωρισμό του Android από άλλες υπηρεσίες της Google εξετάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Ανακοινώσεις υποστήριξης των στοχοποιούμενων φαντάρων

Εύβοια: Ενημερωτική εκδήλωση για το σχέδιο εγκατάστασης 98 ανεμογεννητριών

Τυφώνας Milton: Το πρώτο φως περιμένουν οι Αρχές για να εκτιμήσουν το μέγεθος της καταστροφής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα