ΑΘΗΝΑ
11:45
|
06.06.2026
Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τοπικές βροχές έως το μεσημέρι στη Βόρεια Ελλάδα. Παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με πιθανότητα να ψιχαλίσει τοπικά. Άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ στα πελάγη. Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στη Νότια Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου 2022, στη Βόρεια Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές έως το μεσημέρι κυρίως σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα να ψιχαλίσει πρόσκαιρα κυρίως στην Κεντρική Ελλάδα και στο Αιγαίο. Παράλληλα θα εκδηλωθεί μεταφορά Αφρικανικής σκόνης, με αυξημένες συγκεντρώσεις στη Νότια Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 19, στην Ήπειρο από 7 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 24 βαθμούς, ενώ τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26-27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσ

Πηγή: meteo.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο εργατικό ατύχημα στη Ζώνη Περάματος: Τραυματίστηκε 23χρονος ναυτικός

Ένας νεκρός μετά από επίθεση σε τουρκικό αλιευτικό στη Μαύρη Θάλασσα

Ημέρα διαλόγου στη Θεσσαλονίκη: Προϋποθέσεις για μια κυρίαρχη χώρα

Ο καιρός σήμερα: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα