ΑΘΗΝΑ
00:21
|
04.05.2024
Αφορμή για την κριτική του ΚΙΝΑΛ έδωσαν οι αντιδράσεις τους για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης δανείου από το ΔΝΤ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Το ρόλο τους ως μονομάχοι ενός αδιέξοδου για την κοινωνία δικομματισμού» επιβεβαίωσαν σήμερα κατά το ΚΙΝΑΛ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις αντιδράσεις τους για την αποπληρωμή της τελευταίας δόσης δανείου από το ΔΝΤ.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ λοιδωρούνται επειδή δείχνουν να ξεχνούν «ποιος ευθύνεται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό του 2004-2009 που οδήγησε τη χώρα σε συνθήκες χρεοκοπίας αλλά και ποιοι πήραν τις δύσκολες αποφάσεις, όταν ο ίδιος και η ΝΔ «πετροβολούσαν» από τα Ζάππεια».

Σε επόμενο σημείο αποδοκιμάζει και τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επειδή «επίσης ξεχνά τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή» και «είναι με τον κ. Μητσοτάκη πρωταθλητές στο να ζητούν εκλογές από τα έδρανα της αντιπολίτευσης». Και ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει:

«Μόνο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά την διακυβέρνηση και των δυο. Η χώρα χρειάζεται αλλαγές, που δεν μπορούν να προσφέρουν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Ο διευθυντής της CIA ξανά στο Κάιρο για παζάρι με Ισραήλ και Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα