ΑΘΗΝΑ
13:21
|
13.06.2026
Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα, καθώς η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές που απηύθυνε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατόπιν αιτήματος της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 15/4/2022 έως και 2/5/2022, οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας και τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Βρετανία: Πολυετείς ποινές σε ακτιβιστές για την επίθεση σε ισραηλινό εργοστάσιο όπλων

Συντονισμένο χτύπημα ΗΠΑ-Βενεζουέλας: Νεκρός ο αρχηγός της συμμορίας Tren de Aragua

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα