ΑΘΗΝΑ
15:19
|
28.09.2024
"O μπαμπάς μου γελάει μαζί τους" είπε..."Βλέπει αυτό που βλέπουμε όλοι -εξωγήινους σε διαδηλώσεις"!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί που διαμαρτύρονται κατά του Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι “εξωγήινοι” που διασκεδάζουν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, σύμφωνα με τον γιό του, Γιέρ Νετανιάχου.

Ο Νετανιάχου Τζούνιορ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ραδιόφωνο Galey Israel τη Δευτέρα, ρωτήθηκε εάν αυτός και ο πατέρας του έχουν παρακολουθήσει αποσπάσματα των μαζικών διαμαρτυριών των πολιτών που απαιτούν την παραίτηση του πρωθυπουργού.

“Τον άφησα να δει επιλεγμένα μέρη”, απάντησε ο Γιέρ. “Προσπαθώ να μην του δείξω τα ανάρμοστα πράγματα, καθώς αυτό θα του ήταν δυσάρεστο, αλλά ξέρετε, το βρίσκει διασκεδαστικό, του δίνει λίγη δύναμη ακόμη”, είπε, διευκρινίζοντας ότι ο πατέρας του είναι ένας δυνατός άνθρωπος που γελάει με τους διαδηλωτές: ” βλέπει αυτό που βλέπουμε όλοι – εξωγήινους σε διαδηλώσεις…” τόνισε.

Ο 29χρονος Γιέρ, επεσήμανε επίσης ότι ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν μοιάζει με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ και ιδρυτή του Λικούντ, Μενάχεμ Μπέγκιν που παραιτήθηκε μετά τις μαζικές διαμαρτυρίες του 1983.

Το απαράδεκτο, στην καλύτερη, σχόλιο, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των διοργανωτών των διαμαρτυριών, οι οποίοι υφίστανται τις συνέπειες της ύφεσης και επιμένουν ότι ο Νετανιάχου πρέπει να εγκαταλείψει τον πρωθυπουργικό θώκο λόγω της έκρηξης της ανεργίας, της αχαλίνωτης διαφθοράς και των αποτυχιών του στην καταπολέμηση της Covid-19.

“Για τον Νετανιάχου και την οικογένειά του, δεν είμαστε ούτε καν άνθρωποι… Δεν είναι πρωθυπουργός, είναι ύποπτος για εγκλήματα, ένας ηγέτης για τον οποίο τα δεινά του λαού του είναι πηγή διασκέδασης”, στηλίτευσαν, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να πλημμυρίζουν τους δρόμους μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους.

Συνειδητοποιώντας, προφανώς ότι είχε ξεφύγει, ο Γιέρ επιχείρησε μέσω Twitter να επανορθώσει αλλά, μάλλον το έκανε χειρότερο…

“Όταν είπα ‘εξωγήινοι’… εννοούσα εκείνους που ντύνονται σαν εξωγήινοι και UFO”, έγραψε. “Εκείνους που πηγαίνουν στις διαδηλώσεις με άσεμνες φορεσιές, που κρατούν υβριστικά πανό, εκείνους που βάζουν μια κατσαρόλα σπαγγέτι στο κεφάλι τους ή ντύνονται ως Spider-Man…” διευκρίνισε.

“Υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς και είναι αστείοι” επανέλαβε, προσθέτοντας ότι η υποκίνηση βίας και οι “εκκλήσεις για δολοφονία” (σσ του πρωθυπουργού) που έγιναν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων δεν είναι καθόλου αστείες.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Νετανιάχου Τζούνιορ φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα για τα “κατορθώματά” του. Την Κυριακή, εμφανίστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου της Ιερουσαλήμ για προηγούμενο tweet του, του οποίο είχε προκαλέσει, επίσης, σάλο.

“Καλώ άπαντες να αρχίσουν να διαμαρτύρονται, μέρα και νύχτα … έξω από τα σπίτια εκείνων των ανθρώπων που ευθύνονται για την οργάνωση της αναρχίας σε ολόκληρη τη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες”, έγραψε την Πέμπτη, καλώντας τους “συμμάχους” του να καταδιώξουν τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές (σ.σ εξωγήινους).

Για να διευκολυνθεί το έργο της καταδίωξης μάλιστα, δημοσίευσε στο διαδίκτυο τα προσωπικά δεδομένα αρκετών ηγετών των διαμαρτυριών, συμπεριλαμβανομένων των ονοματεπωνύμων τους, των τηλεφωνικών αριθμών τους και των διευθύνσεών τους.

Εδώ και μήνες το Ισραήλ συγκλονίζεται από τις διαμαρτυρίες των πολιτών κατά του Νετανιάχου. Στην πιο πρόσφατη διαδήλωση του Σαββάτου, 10.000 πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Ιερουσαλήμ διαμαρτυρόμενοι έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού. Η αστυνομία διέλυσε το πλήθος και συνέλαβε 12 άτομα.

Ο δημόσιος θυμός τροφοδοτείται ακόμη περισσότερο από μια πληθώρα κατηγοριών δωροδοκίας, απάτης και παραβίασης της δημόσιας εμπιστοσύνης που κατατέθηκαν επίσημα εναντίον του Νετανιάχου, καθώς και από το αυστηρό lock-down εξαιτίας του κορονοϊού το οποίο εκτόξευσε την φτώχεια και την ανεργία στην χώρα.

Πηγή, Φωτογραφία: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα