ΑΘΗΝΑ
23:52
|
27.04.2024
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν ο συνομήλικος φίλος του θύματος και ο 56χρονος πατέρας του. Κατασχέθηκαν επίσης δύο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όπου ένας 15χρονος σκοτώθηκε καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό.

Οι πληροφορίες πως ο ανήλικος πυροβολήθηκε από φίλο του με καραμπίνα, η οποία ήταν του πατέρα του δεύτερου, επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν ο συνομήλικος του θύματος και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Αποκλειστικές πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thestival αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού και πως ο πρώτος αρχικά ισχυρίστηκε ότι το θύμα χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού και έπεσε αναίσθητος αλλά λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως πυροβόλησε τον νεαρό κατά λάθος.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο άτυχος έφηβος μεταφέρθηκε με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», όπου οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα