ΑΘΗΝΑ
01:38
|
28.04.2024
Απειλεί ότι η εξαγορά δεν θα προχωρήσει αν δεν του δοθούν τα πραγματικά στοιχεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέες δηλώσεις για το «πάγωμα» της προσφοράς του για εξαγορά του Twitter προέβη σήμερα ο Ίλον Μασκ, επαναλαμβάνοντας πως η συμφωνία «δεν μπορεί να προχωρήσει» έως ότου η εταιρεία δώσει αποδείξεις για τον πραγματικό αριθμό των ψεύτικων προφίλ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί. Η συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι να το κάνει», έγραψε στο Twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ο οποίος προσέφερε τον περασμένο μήνα 44 δισ. δολάρια για την εξαγορά της πλατφόρμας, αλλά αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της εταιρείας και πιστεύει ότι οι πλαστοί λογαριασμοί μπορεί να φτάνουν και το 20%.

Το αιφνιδιαστικό tweet προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη πτώση της μετοχής του Twitter, καθώς οι αναλυτές εικάζουν ότι ο Μασκ προσπαθεί να διαπραγματευτεί χαμηλότερη τιμή για τη συμφωνία ή να αποχωρήσει πλήρως. 

Αν και το διοικητικό συμβούλιο της Twitter Inc. συμφώνησε με την εξαγορά τον περασμένο μήνα, αυτή εξακολουθεί να μην έχει εγκριθεί από τους μετόχους κάτι που δεν αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Celebrities στα εστιατόρια

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα