ΑΘΗΝΑ
14:22
|
28.04.2024
Οι κάρτες Mir γίνονται δεκτές αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, στο Βιετνάμ, στην Αρμενία, στη Λευκορωσία, στο Ουζμπεκιστάν, στο Κιργιστάν, στο Τατζικιστάν και στο Καζακστάν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Κούβα σχεδιάζει να αρχίσει να δέχεται τις τραπεζικές κάρτες του ρωσικού συστήματος πληρωμών Mir πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο Αλμπέρτο Κινόνες Μπετανκούρτ, γενικός διευθυντής Υπηρεσιών Πληροφορικής της Κεντρικής Τράπεζας της Κούβας, μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη.

«Εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή για να διασφαλίσουμε την αποδοχή των καρτών που εκδίδονται εντός του συστήματος πληρωμών Mir στη χώρα μας και ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τα τελικά βήματα εντός των επόμενων ημερών ή εβδομάδων και το σύστημα πληρωμών Mir θα είναι πλήρως προσαρμοσμένο στη χώρα μας πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους», ανέφερε ο Μπετανκούρτ.

Το Εθνικό Σύστημα Καρτών Πληρωμών (NSPK), ο χειριστής του συστήματος πληρωμών Mir, εξετάζει την πιθανότητα να κυκλοφορήσει η κάρτα Mir στην Κούβα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Βλαντιμίρ Κόμλεβ, στα τέλη Μαρτίου.

Οι τραπεζικές κάρτες Mir γίνονται δεκτές αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, στο Βιετνάμ, στην Αρμενία, στη Λευκορωσία, στο Ουζμπεκιστάν, στο Κιργιστάν, στο Τατζικιστάν, στο Καζακστάν, στη Νότια Οσετία και στην Αμπχαζία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

ΜέΡΑ25 για έφοδο ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι φοιτήτριας: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει»

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα