ΑΘΗΝΑ
02:52
|
05.06.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα ήταν δεμένα με χειροπέδες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στη θάλασσα στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα επέβαιναν σε όχημα, το οποίο, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα.

Για τον απεγκλωβισμό τους είχε στηθεί επιχείρηση από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της ΕΜΑΚ, για να διαπιστωθεί στη συνέχεια ο θάνατός τους.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής για νεκροψία, ενώ στην περιοχή υπάρχουν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες ερευνούν τα αίτια της πτώσης.

Τα άτομα ήταν δεμένα με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο ενώ κινούνταν στον παραλιακό δρόμο, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα