ΑΘΗΝΑ
02:18
|
28.04.2024
Δύο αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών παρέδωσαν κλήση για ανωμοτί κατάθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου στο κελί της στον Κορυδαλλό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετέβη κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τους δύο αστυνομικούς να παραδίδουν κλήση στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Έπειτα από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η συνάντηση να γίνει στον συγκεκριμένο χώρο και όχι κάπου αλλού, εντός των φυλακών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση και η 33χρονη ζήτησε προθεσμία ώστε να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και στη συνέχεια να αποστείλει την απολογία της μέσω υπομνήματος.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών αφού παραλάβουν το υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου θα το παραδώσουν στους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση οι οποίοι και θα αποφασίσουν αν θα ασκήσουν νέες διώξεις στην 33χρονη ή αν θα την καλέσουν για νέα κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εισαγγελείς Πρωτοδικών κ.κ. Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας που σχημάτισαν αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας σχετικά με τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοναδική ύποπτη είναι η ίδια η μητέρα των παιδιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα