ΑΘΗΝΑ
11:12
|
27.04.2024

Ένα οικογενειακό δράμα ξετυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά με τη δολοφονία δύο γυναικών ηλικίας περίπου 35 ετών. Ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα οικογενειακό δράμα ξετυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά με τη δολοφονία δύο γυναικών ηλικίας περίπου 35 ετών.

Ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του και μία φίλη της. Οι δύο γυναίκες εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα σε ΙΧ, σε υπαίθριο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αστυνομικό 35 ετών, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Βορειοανατολικής Αττικής και θύματα ήταν η σύζυγός του και μία φίλη της.

Ο συλληφθείς φέρεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο γυναίκες με το υπηρεσιακό του όπλο και στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και διαφορές για την επιμέλεια των τέκνων τους. Το ζευγάρι είχε δύο μικρά παιδιά.

Ο 35χρονος κρατείται στο τμήμα ασφάλειας Κηφισιάς, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα