ΑΘΗΝΑ
20:46
|
27.04.2024
Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η Πελόζι ή η αντιπροσωπεία της βρίσκονται αυτή την στιγμή στην πτήση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ που μετέφερε την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, στη Μαλαισία κατευθύνθηκε σήμερα προς το Βόρνεο πριν στρίψει βόρεια προς τις Φιλιππίνες στην πιο παρακολουθούμενη πτήση στον ιστότοπο παρακολούθησης Flightradar24.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η Πελόζι ή η αντιπροσωπεία της βρίσκονται αυτή την στιγμή στην πτήση SPAR19. Το αεροπλάνο αναχώρησε από την Κουάλα Λουμπούρ σήμερα το πρωί και κατευθύνθηκε ανατολικά προς το Βόρνεο σε μια διαδρομή που διέσχισε τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Η Πελόζι αναμένεται να φτάσει στην Ταϊπέι σήμερα το βράδυ, ανέφεραν πηγές νωρίτερα. 

Όπως και το SPAR19, ένα δεύτερο αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ έφτασε στην Κουάλα Λουμπούρ σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24, το SPAR20 δεν έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα της Μαλαισίας.

Μια επίσκεψη της Πελόζι, η οποία είναι δεύτερη στη γραμμή διαδοχής της αμερικανικής προεδρίας και επί μακρόν επικριτής της Κίνας, στην Ταϊβάν θα ερχόταν εν μέσω επιδείνωσης των δεσμών μεταξύ Ουάσινγκτον και Πεκίνου. Η Πελόζι δεν έχει επιβεβαιώσει εάν πρόκειται να επισκεφθεί την Ταϊβάν.

Αυτή την στιγμή, το SPAR19 βρίσκεται στα ανατολικά των Φιλιππίνων και κατευθύνεται βόρεια, σύμφωνα με το Flightradar24, σε μια διαδρομή που σήμερα έχουν παρακολουθήσει μέχρι και 300.000 άτομα ταυτόχρονα μέσω του ιστότοπου.

Μια κανονική πτήση από την Κουάλαρ Λουμπούρ προς την πρωτεύουσα της Ταϊβάν, την Ταϊπέι, θα διέσχιζε τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, με τυπικό χρόνο πτήσης κάτω των πέντε ωρών.

Από την περασμένη εβδομάδα, ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας έχει πραγματοποιήσει διάφορες ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων με ζωντανά πυρά, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, στην Κίτρινη Θάλασσα και στη Θάλασσα Μποχάι, σε μια επίδειξη κινεζικής στρατιωτικής ισχύος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γάζα: Νέες συνομιλίες στο Ριάντ αυτή την εβδομάδα

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα