ΑΘΗΝΑ
19:22
|
06.10.2024
Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου προειδοποίησε πως οποιοδήποτε τέτοιο εργοστάσιο θα θεωρηθεί στρατιωτικός στόχος για τις ρωσικές δυνάμεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε σήμερα στον ισχυρισμό του πρέσβη της Ουκρανίας στην Τουρκία, Βασίλ Μποντνάρ, σύμφωνα με τον οποίο στην Ουκρανία πρόκειται να κατασκευαστεί τουρκικό εργοστάσιο παραγωγής μη επανδρωμένων αεροσκαφών Μπαϊρακτάρ, προειδοποιώντας πως οποιοδήποτε τέτοιο εργοστάσιο θα θεωρηθεί στρατιωτικός στόχος για τις ρωσικές δυνάμεις.

 «Το ίδιο το γεγονός της δημιουργίας μιας τέτοιας εγκατάστασης, η οποία, φυσικά, θα γίνει αμέσως στόχος αποστρατιωτικοποίησης», δήλωσε ο Πεσκόφ, «πιθανότατα θα παρατείνει μόνο τα δεινά των Ουκρανών, αλλά δεν θα βοηθήσει να αποφευχθεί ο στόχος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

Ο Βασίλ Μποντνάρ ανακοίνωσε χθες κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο RBC Ukraine ότι «Το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί. Μόλις πριν από μία εβδομάδα, η κυβέρνηση ενέκρινε την διμερή συμφωνία και την έστειλε στο κοινοβούλιο για επικύρωση, την συμφωνία για την κατασκευή του ίδιου του εργοστασίου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Δημήτρης Μάντζος για Μέση Ανατολή: Όταν ντρέπεται και η ντροπή

Οι πλημμύρες στο Μπαγκλαντές άφησαν πέντε νεκρούς και χιλιάδες εγκλωβισμένους

Πόσο κοντά ή μακριά νιώθουμε έναν πόλεμο;

Κινέζοι χάκερ παραβίασαν τα συστήματα υποκλοπής δικαστηρίων των ΗΠΑ, αναφέρει η WSJ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα