ΑΘΗΝΑ
00:07
|
05.06.2026
Η 49χρονη νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται 49χρονη γυναίκα από τη Μεσσήνη, η οποία δέχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, επίθεση από άνδρα με χημικό υγρό.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο 50χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας, με τον οποίον σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε οικονομικές διαφορές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, η 49χρονη γυναίκα φθάνοντας στην εργασία της, δέχθηκε επίθεση από τον 50χρονο που είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά του, ο οποίος της κάλυψε το στόμα και τη μύτη με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο, προκαλώντας της έγκαυμα κοντά στο μάτι.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα