ΑΘΗΝΑ
15:29
|
20.09.2024
«Όλα είναι γ...α γελοία εκεί», δήλωσε. «Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι κάθε μέρα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο θρύλος της ροκ, Όζι Όζμπουρν, δήλωσε ότι ο μεγάλος αριθμός μαζικών πυροβολισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες τον ώθησε να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αγγλία, και να αφήσει πίσω του την ζωή του Λος Άντζελες.

Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Observer, ο Όζμπουρν, γνωστός ως ο «Πρίγκιπας του Σκότους», ανακοίνωσε τα σχέδιά του να επιστρέψει στην Αγγλία με τη σύζυγό του Σάρον στις αρχές του επόμενου έτους, έχοντας θέσει προς πώληση την έπαυλή τους στο Λος Άντζελες.

«Όλα είναι γ…α γελοία εκεί», ανέφερε ο Όζμπουρν, αναφερόμενος στις ΗΠΑ. «Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι κάθε μέρα. Ένας Θεός ξέρει πόσοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από πυροβολισμούς σε σχολεία. Και υπήρξε εκείνος ο μαζικός πυροβολισμός στο Λας Βέγκας σε εκείνη τη συναυλία… Είναι γ…α τρελό», πρόσθεσε.

«Δεν θέλω να πεθάνω στην Αμερική, δεν θέλω να ταφώ στο γ…ο Forest Lawn», δήλωσε ο Όσμπορν αναφερόμενος στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες όπου είναι θαμμένοι οι σταρ του Χόλιγουντ Κλαρκ Γκέιμπλ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ.

«Η Αμερική έχει αλλάξει τόσο δραστικά», δήλωσε η σύζυγός του, Σάρον. «Δεν είναι καθόλου οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τίποτα δεν είναι ενωμένο εκεί. Είναι ένα πολύ περίεργο μέρος να ζεις αυτή τη στιγμή». Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Δημόσιας Πολιτικής της Καλιφόρνια, μέχρι στιγμής το 2022, η πολιτεία έχει καταγράψει κατά μέσο όρο έναν μαζικό πυροβολισμό κάθε εβδομάδα.

Ο Όζι δήλωσε στην εφημερίδα The Mirror νωρίτερα φέτος ότι «οι φόροι γίνονται υπερβολικοί» για να μείνει η οικογένεια στην Καλιφόρνια. «Φεύγουμε από το Λος Άντζελες. Είμαστε κάπως λυπημένοι, αν κάνουν τους φόρους καλύτερα τότε μπορεί να επιστρέψω», πρόσθεσε.

Το 2021, στις ΗΠΑ καταγράφηκαν 687 μαζικοί πυροβολισμοί, οι οποίοι κόστισαν τη ζωή τουλάχιστον 684 ανθρώπων, ενώ η χώρα σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων όπλων με 17 εκατομμύρια όπλα που πωλήθηκαν μόλις μεταξύ Ιανουαρίου και Νοεμβρίου. Τα τελευταία 10 χρόνια, οι κατασκευαστές όπλων έβγαλαν πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια από την πώληση ημιαυτόματων όπλων όπως το AR-15, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως στους περισσότερους μαζικούς πυροβολισμούς. Ο αριθμός των πυροβολισμών σε σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνεται εκθετικά τον τελευταίο καιρό, φτάνοντας τα 193 καταγεγραμμένα περιστατικά κατά τη διάρκεια του τελευταίου ακαδημαϊκού έτους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζαχάροβα: Θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης τα ουκρανικά κέντρα κράτησης στο Κουρσκ

Νεκρός 23χρονος που υπηρετούσε σε θέρετρο της Αεροπορίας στην Πιερία

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Αγρίνιο: Σύλληψη 15χρονου για βιντεοσκόπηση καθηγητή σε… απόπειρα κατάληψης του σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα