ΑΘΗΝΑ
08:02
|
06.05.2024
Οι αρχές της χώρας θα επικεντρωθούν στο να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι φορούν μάσκες στα γερμανικά μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γερμανία θα καταργήσει σύντομα την υποχρεωτική χρήση μάσκας που εισήχθησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού για τις εμπορικές πτήσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ, αφού η αεροπορική εταιρεία Lufthansa παραπονέθηκε ότι ο ισχύων κανονισμός δεν είναι πλέον εφαρμόσιμος.

Οι αρχές θα επικεντρωθούν αντ’ αυτού στο να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι φορούν καλύμματα προσώπου και στόματος στα γερμανικά μέσα μαζικής μεταφοράς, δήλωσε ο Λάουτερμπαχ στο Βερολίνο, αφού η κυβέρνηση συνασπισμού συμφώνησε να καταργήσει το μέτρο.

Η Γερμανία είναι καλά προετοιμασμένη για μια πιθανή αύξηση των κρουσμάτων αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον υπουργό, ο οποίος ανέφερε ότι οι κανόνες για τη χρήση μάσκας ενδέχεται να επιστρέψουν σε ορισμένους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους εάν αυξηθούν οι μολύνσεις, ενώ οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και οι διοργανωτές εκδηλώσεων θα μπορούσαν να κληθούν να περιορίσουν ξανά τον αριθμό των επισκεπτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

64 τετράγωνα σε έναν πολυπολικό κόσμο

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα