ΑΘΗΝΑ
02:52
|
21.09.2024
Ο Ρώσος Πρόεδρος υποτίθεται πως επιχειρήθηκε να χτυπηθεί ενώ επέβαινε στην προεδρική λιμουζίνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κλίμα αβεβαιότητας και σύγχυσης επιχειρούν να δημιουργήσουν βρετανικά ΜΜΕ με πρώτη την ηλεκτρονική έκδοση της «κίτρινης» εφημερίδας Daily Mirror

Vladimir Putin's cortege was filmed on a midnight rush to Kremlin in Moscow, Russia

που διαδίδει από νωρίς απόψε αόριστες πληροφορίες περί «απόπειρας δολοφονίας» του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με στόχο την προεδρική λιμουζίνα.

Ωστόσο το υποτιθέμενο «ρεπορτάζ» δεν αναφέρει πότε ή πού  ακριβώς έγινε η φερόμενη επίθεση. Ως πηγή επικαλείται το αμφιβόλου εγκυρότητας ρωσικό αντικυβερνητικό «κανάλι» General SVR στο Telegram.

Υποτίθεται πως στο πλαίσιο της απόπειρας μπήκε στο στόχαστρο η λιμουζίνα του Πούτιν στην οποία (άγνωστο πού ή πότε και πώς) σημειώθηκε «δυνατός κρότος» στον «αριστερό μπροστινό τροχό ακολουθούμενος από έντονο καπνό» ενώ υποτίθεται πως κατευθυνόταν προς την προεδρική κατοικία.

«Στο δρόμο προς την κατοικία του, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο της συνοδείας μπλοκαρίστηκε από ένα ασθενοφόρο, και το δεύτερο αυτοκίνητο έκανε μια μικρή παράκαμψη χωρίς να σταματήσει λόγω του ξαφνικού εμποδίου. Στο αυτοκίνητο του Πούτιν ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό και ακολούθησε πυκνός καπνός», αναφέρει το κανάλι του Telegram ξεκαθαρίζοντας πως ο Ρώσος Πρόεδρος δεν έπαθε το παραμικρό.  Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ισχυριστεί το αντίθετο…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Καρπάθου: Ήχησε το 112

Αίτημα για μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου

Θεσσαλονίκη: Πανεπιστημιακός καθηγητής καταδικάστηκε για εκβιασμό ερευνητών

Ανησυχία επιστημόνων για τον «Παγετώνα της Αποκάλυψης» που λιώνει με γοργούς ρυθμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα