ΑΘΗΝΑ
00:47
|
28.04.2024
Η ανάρτηση του πρώην ΥΠΟΙΚ μετά τη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι η κυβέρνησή του έχει δημιουργήσει «μαξιλάρι 40 δισ. ευρώ» τα τελευταία χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου, προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση Μητσοτάκη για «μαξιλάρι 40 δισ. ευρώ» στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Ρόμπερτ Ρούμπιν στο Council on Foreign Relations.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος με ανάρτησή του στο twitter ρωτά τον Πρωθυπουργό: «Όταν ο κ. Μητσοτάκης  λέει ‘το μαξιλάρι που εμείς χτίσαμε’, μπορεί να μας εξηγήσει το «εμείς»; Είναι το ίδιο μαξιλάρι που χαρακτήριζε ο αναπληρωτής Υπουργός του κ. Σκυλακάκης ‘την μεγαλύτερη αστοχία, την μεγαλύτερη γκάφα από καταβολής οικονομικής πολιτικής’»;

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός στη συζήτησή του με τον πρώην τραπεζίτη και πρώην κυβερνητικό στέλεχος των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ρούμπιν, είπε αναφερόμενος στη δυνατότητα διαχείρισης του δημοσίου χρέους: «…την ίδια στιγμή υπάρχει ένα ‘μαξιλάρι’ 40 δισ. ευρώ το οποίο έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια…». 

Να σημειώσουμε ότι ο . Ρούμπιν συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για την παρουσία του, καλώντας τον να βάλει υποψηφιότητα στις… αμερικανικές προεδρικές εκλογές!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα