ΑΘΗΝΑ
21:15
|
30.04.2024
Ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στις αμερικανικές βάσεις έκανε λόγο για «συγκεντρώσεις κατοχικού στρατού σε όλη την Ελλάδα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Οι συγκεντρώσεις κατοχικού στρατού σε όλη την Ελλάδα πρέπει να ενοχλούν πραγματικά τον ελληνικό λαό, όχι εμάς. Πολιτικές δεσμεύσεις που θα υποθηκεύσουν το επόμενο τέταρτο του αιώνα της Ελλάδας και που σίγουρα θα πληρωθούν δεν πρέπει να ανησυχούν εμάς, αλλά τον ελληνικό λαό» δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Τούρκος Πρόεδρος επιχείρησε να εμφανίσει τη χώρα του σαν δήθεν δύναμη «ειρήνης» και περιφερειακής σταθεροποίησης που «προσπαθεί να τερματίσει πολέμους, εντάσεις και κρίσεις στον κόσμο» κατηγορώντας την ίδια στιγμή την Ελλάδα πως κάνει βήματα «που μυρίζουν πρόκληση».

«Η Ελλάδα δεν είναι ούτε στρατιωτικός ούτε πολιτικός συνομιλητής μας ούτε μπορεί να είναι. Γνωρίζουμε ότι η πραγματική πρόθεση εκείνων που προκάλεσαν τους Έλληνες πολιτικούς να μας επιτεθούν ήταν να εμποδίσουν το πρόγραμμά μας για την οικοδόμηση μιας μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας» πρόσθεσε σε επόμενο σημείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης να αποβάλλει από την κυβέρνηση τον Βαρτζόπουλο

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα