ΑΘΗΝΑ
05:57
|
12.06.2026
Νέα ένταση έχει προκύψει στο εσωτερικό της ιταλικής συντηρητικής συμμαχίας, με αφορμή φωτογραφία που δημοσίευσε ο ιταλικός Τύπος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα ένταση έχει προκύψει στο εσωτερικό της ιταλικής συντηρητικής συμμαχίας, με αφορμή φωτογραφία που δημοσίευσε ο ιταλικός Τύπος.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη φωτογραφία από την χθεσινή συνεδρίαση της Γερουσίας, την οποία δημοσιεύει σήμερα, μεταξύ των άλλων, και η εφημερίδα Corriere della Sera, σε σημειώσεις σε χαρτί που βρισκόταν πάνω στο έδρανο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι χαρακτηρίζεται «υπερφίαλη, προσβλητική, αναιδής και αλαζόνας».

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, το χαρτί αυτό τοποθετήθηκε πάνω στο έδρανο μετά την άρνηση της Μελόνι να δεχθεί το αίτημα του «mister tv» για υπουργοποίηση της στενής του συνεργάτιδας, της Λίτσια Ροντζούλι. Στο ίδιο σημείωμα, αναφέρεται: «Η Τζόρτζια δεν είναι πρόθυμη να δεχθεί αλλαγές, δεν γίνεται να συμφωνήσεις μαζί της».

Ο νέος πρόεδρος της ιταλικής Γερουσίας, ο Ινιάτσιο Λα Ρούσα, αναφέρθηκε στο όλο θέμα και σε σχετική του δήλωση τόνισε: «πιστεύω ότι ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι θα έπρεπε να δηλώσει ότι πρόκειται για αναληθή είδηση, κάτι για το οποίο είμαι σχεδόν βέβαιος».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συμφωνία με το Ιράν ακόμη και εντός Σαββατοκύριακου αναγγέλλει ο Τραμπ (upd)

Οικονομικές και ενεργειακές προκλήσεις για το μέλλον βλέπει ο Πιερρακάκης στο Eurogroup

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για κανάλια περιφερειακής εμβέλειας

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 για Τουρκία, οικονομία, Μέση Ανατολή και ΟΠΕΚΕΠΕ (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα