ΑΘΗΝΑ
19:24
|
28.09.2024
Υπό κατάληψη τελεί το κτίριο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ από μέλη φοιτητικών συλλόγων μετά την πτώση του φοιτητή από τον τρίτο όροφο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό κατάληψη τελεί το κτίριο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ από μέλη φοιτητικών συλλόγων, μετά την πτώση του 19χρονου από παράθυρο, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής μαθήματος.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος  Νομικής διαμαρτύρεται για τις εικόνες συνωστισμού στις ακαδημαϊκές αίθουσες, που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό φοιτητή την Τρίτη (18/10).

Επιπλέον εναντιώνονται στην απόφαση της Κοσμητείας να διεξαχθούν τα μαθήματα διαδικτυακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών: 

«Καταγγέλλουμε την απόφαση του Κοσμήτορα Γκλαβίνη για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών μαθημάτων καταπατώντας την απόφαση που πήρε χθες ο σύλλογος για κατάληψη ! Ο Γκλαβίνης όχι μόνο καταπατά την απόφαση του Συλλόγου αλλά αποφεύγει να αναλάβει και την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί χρόνια στη σχολή και για το προχθεσινό συμβάν και καταφεύγει στην εύκολη λύση : ηλεκτρονική διδασκαλία για μια εβδομάδα (!)

Απονομιμοποιούμε την απόφαση της κοσμητείας και καλούμε τους συναδέλφους μας φοιτητές να απέχουν από τα ηλεκτρονικά μαθήματα και κάθε καθηγητή να σεβαστεί και να στηρίξει την απόφαση του συλλόγου μας και των αιτημάτων του !

Μαζικοποιούμε την κατάληψη και τις δράσεις του Συλλόγου μας !

Στις 9:00 θα πραγματοποιηθεί συντονιστική επιτροπή κατάληψης για να συγκεκριμενοποιηθούν οι δράσεις μας στο πλαίσιο της κατάληψης».

Επίσης, στις 13:00 θα γίνει συγκέντρωση στην Καμάρα και μετέπειτα διαδήλωση ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την ΟΠΠΙ από τους φοιτητικούς συλλόγους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα