ΑΘΗΝΑ
22:10
|
05.10.2024
«Γι' όλα αυτά η απάντηση θα δοθεί στην απεργία στις 9 Νοέμβρη» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Εμπαιγμό» χαρακτήρισε απόψε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος το λεγόμενο «καλάθι του νοικοκυριού» που λανσάρει η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ επισημαίνοντας πως σε τελική ανάλυση δεν εξασφαλίζει ούτε φτηνά, ούτε επαρκή εμπορεύματα.

«Υποδεικνύετε στον κόσμο τι θα καταναλώσει», είπε ο Καραθανασόπουλος κατηγορώντας την κυβέρνηση πως επιχειρεί την «συμπίεση των αναγκών του λαού».

«Γι’ όλα αυτά η απάντηση θα δοθεί στην απεργία στις 9 Νοέμβρη» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ υπενθυμίζοντας την πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις αρχές Νοέμβρη.

Αναφερόμενος στην πολιτική της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας και της «πράσινης» ανάπτυξης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ εκτίμησε πως «έχει οδηγήσει στην έκρηξη της ενεργειακής φτώχειας».

Αφορμή για την παρέμβασή του στη Βουλή έδωσε η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας το οποίο ενσωματώνει ευρωπαϊκή οδηγία για την εσωτερική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Τόνισε πως πρόκειται για μια πολιτική που έχουν εφαρμόσει όλα τα αστικά κόμματα, επομένως είναι συνυπεύθυνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέση Ανατολή: Στα πρόθυρα περιφερειακού πολέμου, ίσως του μεγαλύτερου στην Ιστορία της

Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για τον κίνδυνο πετρελαϊκού σοκ στη Μέση Ανατολή

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπλέον 49 ταξιαρχιών με 5.000 στρατιώτες σε κάθε μία

ΣΥΡΙΖΑ: Και επισήμως υποψήφιος για Πρόεδρος ο Απόστολος Γκλέτσος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα