ΑΘΗΝΑ
15:45
|
08.06.2026
Εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 367ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης λόγω κινδύνου έκρηξης από το εύφλεκτο φορτίο του βυτιοφόρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

 Στη διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου κοντά στον κόμβο Γυρτώνης έξω από τη Λάρισα, στο 367ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, προχώρησαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα οι αρχές μετά την ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε επικίνδυνο, εύφλεκτο φορτίο.

Στην περιοχή επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 12 οχήματα ενώ κατευθύνεται επί τόπου και η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με το οnlarissa, έχουν δημιουργηθεί ειδικές εγκαταστάσεις με ρίψη αφρού από μακριά διότι εξακολουθεί να υφίσταται  κίνδυνος έκρηξης.

Παράλληλα στην περιοχή κατευθύνεται βυτιοφόρο για την ασφαλή μετάγγιση του υλικού στο όχημα που έχει ανατραπεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 10 Ιουνίου

Προσφυγικές Πολυκατοικίες: «Μνημεία από το παρελθόν, παραδείγματα για το μέλλον»

Για τέσσερα κακουργήματα διώκεται ο Παλαιστίνιος συλληφθείς ως μέλος της Χαμάς

Μουντιάλ 2026: Μια ποδοσφαιρική «μηχανή» 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα