ΑΘΗΝΑ
09:20
|
19.05.2024
Ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ 18 άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Q Club στο Κολοράντο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 18 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε γκέι νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το βράδυ του Σαββάτου στο Κολοράντο, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση και νοσηλεύεται για τραυματισμούς μετά την επίθεση στο Club Q, δήλωσε η υπολοχαγός Πάμελα Κάστρο σε συνέντευξη Τύπου.

«Το Club Q είναι συντετριμμένο από την παράλογη επίθεση στην κοινότητά μας. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας βρίσκονται με όλα τα θύματα και τις οικογένειες και τους φίλους τους. Ευχαριστούμε τις γρήγορες αντιδράσεις των ηρωικών πελατών που υπέταξαν τον ένοπλο και τερμάτισαν αυτή την επίθεση μίσους», αναφέρει ανακοίνωση στη σελίδα του κέντρου διασκέδασης στο Facebook.

Η αστυνομία αρνήθηκε να μιλήσει για πιθανό κίνητρο. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Κολοράντο Σπρινγκς, Μάικ Σμαλντίνο, δήλωσε ότι 11 ασθενοφόρα ανταποκρίθηκαν στη σκηνή μετά από πολλές κλήσεις.

Club Q is devastated by the senseless attack on our community. Our prays and thoughts are with all the victims and…

Posted by Club Q Colorado Springs on Sunday, November 20, 2022
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και αφρικανική σκόνη

Απονευρωμένοι αλγολόγοι, παροπλισμένα Ιατρεία Πόνου και ασθενείς στο έλεος της οδύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα