ΑΘΗΝΑ
20:12
|
11.06.2026
Μέρος της σκηνής της κεντρικής αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κατέρρευσε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις μαθητές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μέρος της σκηνής της κεντρικής αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κατέρρευσε το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις μαθητές.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης, ανέφερε σχετικά ότι κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών του Μουσικού Σχολείου, ο παραγωγός άλλαξε χωρίς προειδοποίηση στηρίγματα στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για όσα συνέβησαν, ενώ ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους γονείς όσο και από τους μαθητές. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αλλαγές στη σκηνή έγιναν χωρίς να το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι τεχνικοί του θεάτρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Παλαιστίνιος μετά την απολογία του στον ανακριτή

Το τελευταίο του ταξίδι έκανε 71χρονος επιβάτης στο γυρισμό από Κω για Πειραιά

Άρση συναγερμού στο Πεντάγωνο (upd)

Το Ιράν υπόσχεται «κόλαση» μετά τις αμερικανικές επιδρομές (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα