ΑΘΗΝΑ
00:01
|
28.04.2024
Από το σπίτι θα παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα στις 21.00 Μαρόκο-Γαλλία εκατοντάδες Μαροκινοί φίλαθλοι που δεν πρόλαβαν να πετάξουν στην Ντόχα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ακύρωση επτά έκτακτων πτήσεων προς το Κατάρ προχώρησε σήμερα ο εθνικός αερομεταφορέας του Μαρόκου, Royal Air Maroc, (RAΜ) καθώς οι αρχές του εμιράτου επικαλέστηκαν «λόγους ασφαλείας» ενόψει και του προγραμματισμένου για τις 21.00 απόψε ημιτελικού ανάμεσα στην εθνική ομάδα του Μαρόκου και την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Εικόνα

Τη Δευτέρα η RAΜ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιούσε εκτάκτως μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης 30 πτήσεις μεταξύ Καζαμπλάνκας και Ντόχας με την τιμή του φθηνότερου εισιτηρίου (μετ’ επιστροφής) στα 475 δολάρια προκειμένου να ικανοποιήσει το ζωηρό ενδιαφέρον εκατοντάδων φιλάθλων να δουν διά ζώσης τον αποψινό ημιτελικό.

Ωστόσο επτά από τις 30 πτήσεις ακυρώθηκαν σήμερα από τις καταριανές αερογραμμές  Qatar Airways μετά από «πρόσφατους περιορισμών» των αρχών του Εμιράτου.

Αφορμή για την απόφαση φαίνεται πως έδωσε ο υψηλός αριθμός εκατοντάδων Μαροκινών που κατέκλυσαν την Τρίτη τα ταμεία σταδίου στην Ντόχα ευελπιστώντας πως θα εξασφαλίσουν κάποιο δωρεάν εισιτήριο της τελευταίας στιγμής από αυτά που μοίραζε η Μαροκινή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την  FIFA  και τις διοργανώτριες αρχές του Κατάρ.

Όπως φαίνεται, οι παρ’ ολίγον ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα Μαρόκο-Γαλλία από το σπίτι τους…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα