ΑΘΗΝΑ
23:47
|
19.09.2024
Δεν δίστασε δε να χαρακτηρίσει «ιδιωτικές συμπεριφορές» τους χειρισμούς που αποδίδονται σε βάρος της Καϊλή μόνο και μόνο επειδή εκείνη διαγράφηκε από το κόμμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υποστηρίζαμε ότι «δεν υπάρχουν κόμματα βιαστών, όπως κάποιοι βιαστικά έλεγαν. Έτσι και τώρα, λέμε ότι δεν υπάρχουν κόμματα απατεώνων» τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ 100,3.

Υποστήριξε ότι το κόμμα του από τις πρώτες ώρες ήταν προσεκτικό τόσο σε νομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο εκπέμποντας «μήνυμα μηδενικής ανοχής στη διαφθορά και στα φαινόμενα παραβίασης πολιτικής ηθικής».

Εκτίμησε πως «δεν ήταν όλοι το ίδιο προσεκτικοί στο δημόσιο διάλογο», εξαπολύοντας στη συνέχεια πυρά σε βάρος όσων προσπάθησαν να καταλογίσουν συνολικά στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ευθύνες για όσα κατηγορείται η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή που διαγράφηκε από το κόμμα με το που έγιναν γνωστές οι έρευνες των βελγικών αρχών σε βάρος της.

 Δεν δίστασε δε να χαρακτηρίσει «ιδιωτικές συμπεριφορές» τους χειρισμούς που αποδίδονται σε βάρος της Καϊλή στο πλαίσιο του σκανδάλου Qatargate, υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε πάρει «μία πολύ υπεύθυνη θέση» στις πρόσφατες υποθέσεις των παιδοβιασμών, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν κόμματα βιαστών, όπως κάποιοι βιαστικά έλεγαν.

«Δεν μπορεί, λοιπόν, κανείς να μας δείχνει με το δάχτυλο, ειδικά όταν το συγκεκριμένο πρόσωπο, κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι στη ΝΔ. Έχει χρησιμοποιηθεί στην υπόθεση των υποκλοπών με μεθοδικό τρόπο από τον Ιούλιο και μετά. Εκεί ακριβώς έρχεται η πολιτική αξιολόγηση της συμπεριφοράς της κ. Καϊλή» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Η ακαριαία διαγραφή της Καϊλή αποτελεί ένα μήνυμα αξιακής ανανέωσης και μηδενικής ανοχής στη διαφθορά και την παραβίαση της πολιτικής ηθικής» είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και κατέληξε:

«Πρέπει όλα τα κόμματα να αφήσουμε οριστικά πίσω μας συμπεριφορές και πρακτικές που πλήγωσαν τους πολίτες και έχουν κάνει τους νέους ανθρώπους να γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα