ΑΘΗΝΑ
06:13
|
05.06.2026
Στο Μινσκ θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος για συνομιλίες με τον Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο θα έχει συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Μινσκ, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ενημέρωση από την υπηρεσία Τύπου του Λευκορώσου ηγέτη.

«Όπως έχει προγραμματιστεί, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν λεπτομερώς την εφαρμογή των προηγούμενων εγκεκριμένων προγραμμάτων της ρωσολευκορωσική ένωσης», σημειώνει η ανακοίνωσή.

Η υπηρεσία Τύπου προσθέτει ότι η συνεργασία στον τομέα της ενέργειας είναι ένα από τα σημαντικά θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης, ενώ οι δύο πρόεδροι θα δώσουν επίσης προτεραιότητα στα θέματα ασφάλειας και θα ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση στην περιοχή και τον κόσμο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανοικτή επιστολή Ζελένσκι στον Πούτιν- Ζητά συνάντηση, εκεχειρία και παζάρι για τερματισμό του πολέμου

Η Χεζμπολάχ απορρίπτει την συμφωνία Ισραήλ-Λιβάνου της δήθεν εκεχειρίας

Συνάντηση του ΥΠΕΞ Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ του Παναμά

Η Κίνα αντιτίθεται στους εμπορικούς περιορισμούς των ΗΠΑ με το πρόσχημα της «καταναγκαστικής εργασίας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα