ΑΘΗΝΑ
19:05
|
30.04.2024
Οι ανήλικοι φέρονται να παραδέχτηκαν τις σεξουαλικές πράξεις, αλλά να αρνήθηκαν πως έγιναν υπό καθεστώς βίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέους έκρινε ο αρμόδιος ανακριτής, δύο ακόμα από τους έξι ανήλικους συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φέρονται να παραδέχτηκαν τις σεξουαλικές πράξεις, αλλά να αρνήθηκαν πως έγιναν υπό καθεστώς βίας. Οι ανήλικοι δρούσαν, σύμφωνα με τις αρχές, ως εγκληματική ομάδα και σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρονται να τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

Την παραμονή των Χριστουγέννων είχαν κριθεί προφυλακιστέοι τρεις ακόμα ανήλικοι για την ίδια υπόθεση, ενώ ένας τέταρτος που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας με περιοριστικούς όρους, που ορίστηκαν σε υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του, καθώς και σε παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Για την ίδια υπόθεση οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν δύο ακόμα ανήλικους, ενώ εξετάζουν και τον ρόλο τεσσάρων κοριτσιών, ηλικίας 14-15 ετών, που σύμφωνα με όσα κατέθεσε το 15χρονο θύμα φέρονται να ήταν παρούσες κατά τη διάρκεια του ομαδικού βιασμού και να μην έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν τη συγκεκριμένη φρικιαστική πράξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Σαλαμίνα: Αστυνομικός γρονθοκόπησε άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι και εξαφανίστηκε

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ο Κουτσούμπας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα