ΑΘΗΝΑ
14:49
|
08.06.2026
Έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική και λόγω της διάρκειάς του. 
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σεισμική δόνηση 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Εύβοια ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική και λόγω της διάρκειάς του. 

Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 5χλμ ανατολικά των Ψαχνών ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 13,2 χλμ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αναφορά για ζημιές ή άλλα προβλήματα.

«Βρισκόμαστε στην κεντρική Εύβοια, που η εστία είναι διαφορετική από αυτή που ενεργοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα. Στα Ψαχνά Ευβοίας. Είναι στα 4,9 Ρίχτερ» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του σεισμολόγου Γεράσιμου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ.

«Είναι γνωστή αλλά όχι η ίδια εστία με τη Νότια Εύβοια» ξεκαθάρισε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ενάντια στις Συνδικαλιστικές Διώξεις και Απολύσεις διοργανώνει γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών.
ΣΥΝΑΦΗ

Προσφυγικές Πολυκατοικίες: «Μνημεία από το παρελθόν, παραδείγματα για το μέλλον»

Για τέσσερα κακουργήματα διώκεται ο Παλαιστίνιος συλληφθείς ως μέλος της Χαμάς

Μουντιάλ 2026: Μια ποδοσφαιρική «μηχανή» 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Τέμπη: Αναβλήθηκε η δίκη του ελεγκτή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για τη σύμβαση 717

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα