ΑΘΗΝΑ
17:29
|
28.09.2024
Σήμερα η πρώτη μετά τις γιορτές σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις «μηχανές» του ενόψει των επερχόμενων εκλογών, εκκινεί σήμερα το κόμμα τις Ν.Δ., στην σύσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επισήμως, τα θέματα που θα κυριαρχήσουν, στην πρώτη αυγή συνάντηση για τον νέο χρόνο, είναι οι κατευθύνσεις για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οι τρόποι επικοινωνίας των στόχων της επόμενης τετραετίας, αλλά ανεπισήμως η ματιά είναι στραμμένη στην τελική ευθεία πριν της εκλογές της Άνοιξης.

Παρόντων κορυφαίων κομματικών στελεχών, όπως ο Γραμματέας Προγράμματος του κόμματος Χάρης Θεοχάρης και ο υπουργός Επικρατείας Άρης Σκέρτσος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του αναμένεται να εξετάσουν, στον δρόμο προς την κάλπη, τον επικοινωνιακό χειρισμό των ζητημάτων της επικαιρότητας, όπως την ακρίβεια και τα αποτελέσματα των κυβερνητικών μέτρων, το σκάνδαλο των υποκλοπών, τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών και ό,τι άλλο μπορεί να επηρεάσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα του ερχόμενου, όπως όλα δείχνουν, Απριλίου.

Στο μικροσκόπιο αναμένεται να τεθούν και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζουν την απήχηση της ΝΔ να είναι μικρότερη στη Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.

Όσο αφορά στα ψηφοδέλτια του κόμματος, για τα οποία υπεύθυνοι είναι οι Γιάννης Μπρατάκος, Παύλος Μαρινάκης και Θανάσης Νέζης, οι διαβουλεύσεις προχωρούν πυρετωδώς και η σταδιακή ανακοίνωση των συνδυασμών ανά Περιφέρεια αναμένεται ως τα τέλη του μήνα.

Ήδη σήμερα ανακοινώθηκε πως υποψήφιος στην εκλογική Περιφέρεια Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης του οποίου το όνομα κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες μέρες να συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα