ΑΘΗΝΑ
14:26
|
10.06.2026
Ο Ανδρουλάκης τόνισε, ότι ο Μητσοτάκης δεν φανερώνει τα πραγματικά ευρήματα των υποκλοπών στον λαό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης με δήλωσή του με αφορμή τη γνωμάτευση του κ. Ντογιάκου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση πως «κακοποιούν βάναυσα τους θεσμούς στον βωμό της συγκάλυψης», όπως αναφέρει συγκεκριμένα.

Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε ότι «δεν επιτρέπουν σε έναν έντιμο δικαστή, τον κ. Ράμμο, που ηγείται μιας ανεξάρτητης Αρχής, που δημιουργήθηκε για να υπάρχουν θεσμικά αντίβαρα στη Δημοκρατία μας, να κάνει τη δουλειά του και να συνεχίσει την έρευνα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Αυτό συμβαίνει γιατί ο πρωθυπουργός θέλει να πάει στις επερχόμενες εκλογές, έχοντας τον ελληνικό λαό σε απόλυτο σκοτάδι όσον αφορά τα πραγματικά ευρήματα αυτής της νοσηρής υπόθεσης».

Επεσήμανε ακόμη πως είχε σημειώσει «από την αρχή ότι αυτή η ιστορία με τις υποκλοπές δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα αλλά είναι ζήτημα Δημοκρατίας, είναι ζήτημα που αφορά τους θεσμούς, το κράτος δικαίου, τη διάκριση των εξουσιών. Και πάνω απ΄ όλα αφορά τον αγώνα πολλών γενεών Ελλήνων για να έρθει η Δημοκρατία στην πατρίδα μας».

«Δεν θα επιτρέψουμε ως Δημοκρατική Παράταξη να συνεχιστεί αυτή η διολίσθηση, που επιβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χώρα, εκθέτοντας την διεθνώς», κατέληξε στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκθεση-κόλαφος της Διεθνούς Αμνηστίας για «εθνοκάθαρση» των Βεδουίνων από το Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

Ινδονησία: Καταγγελίες για συγκάλυψη πίσω από την επίθεση με οξύ σε ακτιβιστή

«Αυλαία» στη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση-Συγκροτήθηκε η Επιτροπή με 42 μέλη

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα